fredag, juni 13, 2008

Viva Las Vegas...

Så hett, så hett. Så mycket lampor, bling, surr, pling o heltäckningsmattor har jag aldrig sett förr. All aircondition gör att näsan ständigt rinner, men vad gör väl det -igentligen.

Rent teoretiskt borde man få epilepsi av att bo i den här stan. Allt neonljus o blinkande får ögonen att svida. Att ligga vid poolen är omöjligt. Hettan bränner på huden, luftfuktigheten är obefintlig.

Ändå är det helt underbart. Så, så, så, bara så mycket - allting.

Har precis avverkat min konferens, en riktigt bra sådan o har skallen full med saker jag vill göra, ändra, utveckla o kika vidare på. En riktig boost. Väntar förtvivlat på att bli rik poker-hustru, vilket går siså där. WSOP för mannen var en resa med ett relativt snabbt slut, o i dag är det turnering nere i hotellet, Venetians, casino. Så nu håller jag tummarna för att det går bättre.


Lägenheten såldes häromdagen. Distansförsäljning från Vegas :), så nu är det oxå avklarat. Det börjar ordna upp sig, sakerna börjar betas av, vilket är skönt. En semester o en sommar kvar innan flytt, o sedan en massa fix o trix samtidigt som kreativs saker ska produceras inför säsongen, men jag har is i magen. Allt man vill kan man, inte sant?

/Vegas-hälsningar från Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar