måndag, juli 14, 2008

Semesterns första dag...

Att det alltid ska vara så söligt fram till semestern. De sista veckorna verkar aldrig ta slut. Minuterna släpar sig fram. Sakta, sakta. Tiden verkar stå stilla. Solen steker utanför kontorsfönstret o man är helt övertygad om att den kommer gå i moln så fort första semestertimmen infrias.


Men det verkar arta sig. Semesterns första måndag har blivit eftermiddag o om än semestern blir lite konstig i år så känns det underbart. Den är ändå här. Man är ändå ledig, trots packning o fixning. Mitt arbetsrum har mist sin underbara röda fondvägg o efter sista strykningen i kväll kommer det vara totalt vitt o nermonterat. Sorgligt. Det är inte kul att leva i packlådor, bland kartonger o halvtomma skåp. Spelar ingen roll hur bra det kommer att bli efter flytten, tiden innan är aldrig kul. Så mycket fix, så mycket donande innan man kommer i ordning på det nya stället igen.

Kompisen Heidis födelsedag fick inviga semestern i år, som det bör. Efter att ha fått tre orange ljus i julas o inte eldat ett enda, öste jag på nu inför altansäsongen med 6 nya. Äntligen kanske hon vågar elda lite. För att verkligen se till att det iallafall inleddes med lite ljus i mörkret så stannade vi kvar över natten o invigde tre av vekarna. Att det är så svårt att elda ljus man får...skumt. Tror jag får inventera mammas lager oxå, hon kanske sitter o håller på sina med?


Semesterfrihet rules! / Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar