måndag, juli 09, 2007

Nedräkningen börjar...

3 långa dagar kvar innan semestern börjar. Ett, två, tre - åh så långsamt det går. Det positiva är att regnet öser ner så det är inte precis som om jag missar någon sol, men ändå. Undrar hur segt 3 dagar igentligen kan gå. Som stora sega råttor, segt tugummi, segt slime, segt.....allt.

På Torsdag bär det iallafall av till Rom. Till skor, latte, hotell, mys, mat o SEMESTER. Har buffrat stålar för the Shoe time of my life, så nu gäller det att hålla tummarna för att skodrömmarna slår in.

Protypar nya hattmodeller inför hösten. Det går så där, två steg fram, ett steg bak. Som det brukar vara. Protyping innebär TÅLAMOD. Passar kanske inte riktigt ihop med trånande efter semestern. Hattarna kommer att finnas till försäljning i Göteborg, på DN'A även i höst. Har lite färgproblem oxå. Det verkar som om det stora i höst är svart o grått som basfärger, med accenter i orange/rost/röda toner. I allfall det jag lyckats söka mig fram till på diverse modetidningssiter o bloggar med koll. Inte så där super kul att jobba med, men iallafall bättre än vårens pastell-hysteri.

Nu har nästan förmiddagen på dag 1 gått...bara 2,5 kvar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar