lördag, juli 21, 2007

En vecka o en dag av semestern...

Har gått som i ett huj...snabbt som vinden.


Rom var strålande, inte bara strålande varmt utan rent strålande på sko-fronten oxå. Vart 4 par nya skor. Vilken känsla, att knata in i en skobutik o det finns skor, vuxna sådanna, som faktiskt passar. Inget stirrande på barnavdelningen, inga sulor. Har hört att de har små fötter i Singapore oxå, hmmm... det tål att tänkas på.

En tur till Norrtälje har det även blivit, med blandat väder och ett påbörjat projekt i form av restaurering av ett gammalt 6-kantigt bord. Har slippat gammal lackyta så sandpapprena flög. Tanken är att det ska bli vitt, med mosaik på själva bordsytan. Gud vad bra jag är på att sitta still o ta det lungt, samla krafter o energi.

Såg på Oprah härom dagen om "The Secret", summa summarum var att man genom takcsamhet för vad man har , var man står och vad man åstakommit skulle göra en mer mottaglig för förändring och positiva saker. Så nu tänker jag gå runt här och vara jävligt TACKSAM för allt, så jag utstrålar den positiva energin som behövs för att dra till sig positiva förändringar. Tack! Tack! Tack!

Har hunnit klart med illustrationerna till mitt barnboksprojekt. Den ensamma katten är nu färdig skriven och färdig illustrerad. Har ägnat hela kvällen åt att scanna bilder och digitalisera dom. Men nu katten är det strax klart!
Ha De!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar