onsdag, april 25, 2007

Morgon...

Med lite dis och lite värme tillbaka. Förra helgen firades Mannens 30 års dag, med smörgåstårta och presenter. Gubben fick en liten fiskedag på Nynäshamns Fiske guidning, en juste datorrygga och en ny mus till datorn, som lyser rött o matchar hans låda till datorn. Annars gäller ju huvudregeln att saker som lyser blått är bäst. Turligt nog fick han hämta nya bilen oxå. Så nu är båda bilarna i familjen utbytta mot nya varianter. Den stora bilen går under epitetet "Stora Grå" o är en Santa Fe.


Har inte bara hunnit få en scanner av ovansteånde eminenta man (bara för att jag finns) utan även hunnit scanna in de bilder som kom till under mitt Påsklov, och uppdaterat siten med dessa. Det vart lite nya alster under nästan samtliga kategorier, kolla in: Fashion, Fantasy o Faces. De nya bilderna ligger först. Otroligt att man kan få presenter bara för att man finns, o för att Mannen börjar bli riktigt duktig på Poker o haft en lucky strike inom området.

Imorgon bär det av till Kalmar med jobbet, för lite studiebesök o teamaktiviteter. Middag, boende o allt är bokat o förhoppningsvis hinner jag inte bara med ett besök i min favorit skoaffär i Färjestaden utan även en drink med farsan. Sedan är det helg, med släktmiddag inbokad på Helenes Krog på Hantverkargatan under lördagen. Tanken är att fira både Mannens redan passerade 30 års dag o min kommande.

Fy fan vilken tur att man bara fyller 30 en gång i livet. Det räcker gott o väl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar