måndag, februari 19, 2007

Ny liten bil...


Så gick Subban (Smarten) vidare till bilhandlarens gröna ängar i fredags o jag körde den nya, väldigt mycket större, bilen hem till vår gata. Jag har AC, värme om stjärten, värme i hela bilen, värme i hela hjärtat. Fast lite sorg var det. O mer kommer det bli när våren o sommarsolen kommer. Ingen Cab, ingen vind i håret, ingen frihetskänsla på motorvägen. Ja, aldrig blir man helt nöjd, man kan aldrig få allt. Men visst fan är det trist. En liten cabbe skulle sitta fint, en som bara va en sommarbil, där man skiter i om hela bilen fryser på insidan, för det är ingen kyla på sommaren, det är ingen frost på rutans insida. Man behöver inte frysa om ändan, för man sitter ändå i kjol med solen i nyllet.

Borde vinna pengar, så sommarbilen kan bli sanning. Borde kanske först börja spela på något som man kan vinna pengar på.

Nya ögonstenen heter Belsebub, är svart o säger vroom när man kör. Nästa steg blir att tona rutorna, svarta, mörka o hemliga. Ska bara hitta ett bra ställe med ett bra pris så det blir väl någong gång innan året är slut :). Tills dess kör jag vidare med min portabla askkopp, bärnstensfärgade växelspaksknopp o smidiga bil...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar