tisdag, december 05, 2006

Ska det verkligen vara så här regnigt i December? Känns lite fånigt att har utrustat Subban (bilen) med rattmuff. Det är inte precis så att man fryser om händerna.

Har uppdaterat siten, gjort om lite runt produktbilderna så att det ska vara lättare att se varje produkt utan att scrolla o bläddra mellan sidor. Mannen fottade lite nya hattar som skickades till DNA i Söndags. De finns att beskåda under Sweet Hats, ett prov syns här brevid.
Har virkat som attan de senaste veckorna, så nu börjar produktionstakten att likna något. Man måste liksom bli varm i fingrarna :)

Nu ser jag fram emot Hantverksmässan i helgen. Mamma kommer upp senare i veckan för att joina min runda runt utställarna där. Hoppas de har något smaskigt. Är lite intresserad av ett fiber jag hittade i senaste Slöjddetaljer tidningen. Det kallas Angelina o funkar som så att fibertrådarna går att smälta med strykjärnet till spindelvävs liknande formationer. De går att smälta på tyg o allt möjligt. Har lokaliserat en butik som både har bok (dock tillfälligt slutsåld) samt själva materialet. Spännande värre. Butiken heter Canvas o ligger självklart i Göteborg. Allt bra verkar ligga i Göteborg av någon jäkla anledning.

Har lånat ett antal böcker om dels Smocking o Bandbroderi av en kollega på jobbet som har samma fascination för detaljer som jag. Det är så smaskigt att man blir helt andlös. Amerikanare har en liten annan syn på detaljer än vad vi är vana vid. Less is More är inget som de precis lever efter. Har ett par nya idéer i min lilla svarta idébok. Jag som inte skulle få några nya :) Som vanligt, idéer är ingen bristvana i min värld.

Dax att slutaföra lunchen o tillbringa resten av eftermiddagen i prioriteringsmöten på jobbet. Tjoho! (eller nåt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar