torsdag, oktober 30, 2008

Ett träd med grenar o sånt...

Det börjar hända något, på övervåningen i huset.


Förra helgen var det måleri-målera av väggar o tak. Det är tur att Mannen är utrustad med målarpolare - för att måla väggar - det är inte min grej. Skumt igentligen, stora tavlor är fine, men hela väggar med roller o strunt, det funkar inte alls.

Så ateljén börjar arta sig. Det schackrutiga golvet ligger på plats sedan länge (iallafall känns det så). Halva rummet är blodrött, halva rummet vitt. Inte ett spår av den gamla väggen mellan de två rummen är kvar. Förvaringen är byggd o målad. Så nu blir det slipning o målning av snickerierna i helgen. Ja, ja, det gäller ju inte bara ateljén, hela övervåningen är inte min (fast det hade varit coolt värre). Sovrummet o hallen behöver en del små piff. De två små gästrummen vart kvar, o står med sina fula målade vävtapeter bakom stängda dörrar.

Iallfall. Rött, svart o vitt blir det i aljén, o min dröm om en väggmålning mellan de två fönstrena kommer närmare o närmare. Har fixat till bilden, overhead o plastfilm är införskaffade. Nu saknas bara småpiffet i helgen o lite overheadpennor o sedan är det bara att tuta o köra.


Ha de i höstrusket!

/Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar