tisdag, januari 08, 2008

Årets första inlägg...

Det gick i en rasande fart, både jul o nyår. Rätt lungt o sansat. Lite vuxet med både julbord o nyårsmiddag hemma hos oss. Så sa det snappelisnapp o man var tillbaka på jobbet. En dags arbete så vips kändes det som om man aldrig varit ledig.

En tavla vart iallafall färdigmålad, signeringen är det ända som kvarstår (att jag inte gjorde det från första början är en jäkligt bra fråga). Ett par nya hann påbörjas. Jag är nog lite kär i det däringa akrylmediet som jag utforskar nu. Jag testar gränserna, exprimenterar o tjommar runt.

En tröjja påbörjades i stickformat. Ballade som vanligt ur lite i hysteri-mönstring på ok o armar. Jag har aldrig pallat att göra saker enfärgade ala naturell. Ska det va, ska det fan va lite jobb o komplikationer bakom oxå. Det är ett fjärdedels bakstycke innan montering.

Några ljus till vart det i ljusdillen. Några liknande det droppformade, några vanliga blockljus. Det var kul att pilla med i vintermörkret....


I går mottog, o kvitterade, jag min nya dator på jobbet. En bärbar som vanligt, men ändock en koloss. Den påminner i storleken om den jag fick när jag började 99. Lika tung, lite smalare, men lite vidare. Den är mastodont stor. O nu är det dax att dra hem draken....att man inte fick en kabin-väska på köpet, det hade behövts...

2 kommentarer: