torsdag, maj 10, 2007

30...

Så kom födelsedagen, den när man ska bli stor o vuxen o allt sånt...

Vaknade 05 i morse (det är vuxet) med en virusinfektin i ena ögat (inte så vuxet).
Låg vaken till 06 innan jag klev upp (eftersom det är en timme tidigare än vanligt så är det vuxet), tog ur linserna, åt en knäckemacka o lite yogurt (vuxet med frukost).
Tänkte piffa upp mig lite eftersom det faktiskt är min födelse dag, så jag tog på mig pumps (det o glasögon borde vara totalt jätte vuxet).
Åkte till jobbet med ett rinnande öga o kisande på det andra (inte så vuxet, snarare osmart att köra med dålig sikt). Framåt 10 fick en kollega köra mig till Apoteket för att köpa lite ögonsalva (vuxet att inte ignorera problem). 11 fick jag migränflimmer (vuxet med kvinna med migränattack).
11.45 var det lunch, beställde kycklingsallad (vuxet att tänka på att äta nyttigt för andra gången samma dag).
11.50 spydde jag upp de två gurkbitarna jag käkat inne på luchhakets toa (inte så vuxet, eftersom det hela borde ha kunnat förutstpåtts).
12.15 kör jag hem, spyr 3 gånger på raken, får tag i en kvarvarande migräntablett (inte vuxet att inte ha hämtat ut på det nya receptet), tar en cigg (otroligt ovuxet) o sover i ett par tre timmar.

Hade planerat att käka middag med mannen ute i kväll, istället blev det en tunnbrödsrulle, o apelsin Mer framför tv:n.

Det goda under dagen har iallafall varit att få en weekend med Mannen i Rom i Juli o en snygg svart kofta (han hoppas jag slänger min gamla slitna). Blommor från Mamsen, telefonsamtal o allt annat. För att inte glömma de presenter jag fått tidigare, en efterlängtad tavla av Jimmy, örhängen av Heidi, en ring som ligger för tillverkning av Mamma o överkast av Pappa. Inte illa.

Men om man ska hålla sig till endast den här dagen, o utesluter presenterna så är det en jävla tur att man bara fyller 30 en gång o jag hoppas att den här dagen inte är en indikation på hur mina nästa 30 år kommer att bli, för då jävlar har jag problem....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar