torsdag, mars 22, 2007

Vädernycker...

Det var lite sol ett tag. O det kändes, men inte är det stabilt så här i Mars. Nu har det blivit kallt igen. Som vanligt men ändå så trist.


Har sålt två tavlor i Göteborg. Kul som fan. Det är lite sjukt att någon har gått in o gillat bilden. Betalat, gått hem o förhoppningsvis hängt upp den på väggen. Helt galet. Mina bilder i någons hem, på någons vägg. Kanske hänger de i vardagsrummet så att de syns varje dag. En bit av mig hemma hos någon annan. Det känns onekligen annorlunda än med grejjerna, en hatt sitter på någons skalle en säsong eller två. Ett smycke runt någons hals eller arm ett tag, lite till och från. De hänger inte på någons vägg, till beskådning för alla som är där.


Så nu har jag efter mycket vånda valt ut dessa två nya, tryckt upp dom på duk och skickat till butiken. De lär komma fram nu i dagarna. Får se om även de faller Göteborgarna i smaken.

Annars har jag gjort ett par virkade väskor till, men inte hunnit fotta dom än. Det är inte precis så man längtar efter att dra ut med kameran när det är kylslag ute.

Har kollat in en scanner att införskaffa. Sugen som fan är jag på den. Tänk att kunna scanna in grejjerna själv, när man vill, vart eftersom. Har verkligen fått en boost efter tavelaffärerna. Här ska målas hela helgen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar