söndag, mars 11, 2007

Sköna Söndag...

Finns det något bättre än Söndagar igentligen? Man städar lite, så det luktar Ajax i hela lägenheten, vattnar blommorna, lackar naglarna o bara är. Förkyld men ändå. Provar de nya Ballerina muffinsen o konstaterar att man inte har några smaklökar, de är upptagna med att vara lite svullna o såriga. Fast det gör ingenting igentligen, för i dag var det första vårdagen. 2 veckor för tidigt sa de på nyheterna. Näsan rinner, linserna fick jag plocka ut o halsen känns som sandpapper av grövre kvalitet. Bilen har hunnit bli skitig igen, det är så där grusdammigt ute, men fan vad lite sol kan göra för sinnet. Det är liksom ok, allt som inte är så himla bra, för solen tinar upp ens frusna vinterkropp. Skiner o sticker i nyller. Bländar ögonen så man måste kisa för att överhuvudtaget se någonting. Men det är ok.

Hann iallafall fotta helgens nya smycken. Hittade ett spännande vävgarn i lin på Symässan förra helgen, i nya färgbad. Så om det nu är trendigt med pastell så följer Sweet Circles trenden :) De vart riktigt bra. Alla bilderna finns på hemsidan.
Hann knåpa klart ett par väskor oxå. Har fnulat runt lite på de sydda o kommit fram till en ny stil. Det där med produktutveckling är fantastiskt. De nya är virkade, i mönster, med ett underliggande tyg bakom. Självklart passande dekorerade o fodrade o som vanligt helt för hand. Här fuskas inte. Det tog lite tid att fixa till bra mallar, o labba lite med olika virksätt o mönster, men till slut artade det sig riktigt bra. Jag har gjort dom små, så man får i mobben, almenackan, ett paket tugummi,en läppglans o en mindre plånbok. Små o smidiga. De känns onekligen bättre än de förra.
Men nu är det dax för soffan, en Panodil o lite lugn o ro, o kanske väska nummer 3....
Ha de i vårnatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar