lördag, oktober 28, 2006

Ack du sköna helg...

Helg igen. Aldrig tillräckligt lång, aldrig tillräckligt skön, men lördagen i dag är ren o skär njutning. Dagen efter den första migränen på tio år. Dagen efter, ack du underbara lilla rosa piller. Nu är jag frisk, eller iallafall friskare. Huvudet känns inte som en badboll någon kört en trädstam igenom utan lungt, skönt o precis som det brukar.

Var en sväng på Gärdet o kollade på modevisning, We danced to the wron song. Kul att träffa Heidi, min trogna följeslagare, o kolla på lite kläder från unga oetablerade kids (snart är man ju 30 så de flesta är faktiskt kids). Kul att bli lite inspirerad av alla andra kreatörer. Det finns så mycket folk som gör saker. Saker som bara finns, överall, utan att någon ser dom. Helt sjukt.

Ska från 20 november ställa ut lite alster i Göteborg, på Design 'n art, som appropå svårigheten med att bli sedd tar in saker från olika håll o kanter. De har en skön samling av nytt, coolt o totalt kreativitet inom allt. Det blir lite av allt från Sweet kollektionen, både smycken o hattar.

Appropå hattar så stuvade jag på mamma den härligt knallgröna häromdagen. Så om ni ser en lång dam med knallrött hår i limegrön hatt, så är det bara min mor som är ute o mannekängar på stan. Bild på den görna hatten innan den vandrade iväg på morsan -->

Nästa helg är det symässa i Sollentuna, o som varje år blir det en liten tripp dit med ovannämnda mamma. Årlig tradition. Lyckas vi riktigt så kommer vi ut med alla pengar ibehåll o en massa kritik om hur den stangerat. Tacka vet jag förr, då var mässorna helt underbara. Men vem vet, i år är kanske året då allt blir som förr...

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar