fredag, augusti 15, 2008

Semestern slut...tebax till verkligheten...

Det gick fort, de fyra fjuttiga veckorna - o nu är det över.

Ett par dagar i Helsingborg o en flytt senare, är första arbetsveckan äntligen över. Att det alltid ska vara lika hårt den där första veckan.

Vi har fått bo på hotell Müller sedan i tisdags, eftersom golvet i huset har slipats. Men i dag blir det inflytt - igen. O nu kan vi ställa in soffan, få upp tv:n o lite annat. I allafall så mycket som funkar innan allt ska målas. Sporadiskt är ledordet framöver.
Annars har årets första - o andra sändning till DNA i Göteborg kommit i väg. Båda borde ligga ute i butiken nu i helgen.

Nytt på möss o vantfronten för i år, blir lite kreativa ränder o den nya modellen "Half Mittens". Det är vad det säger :) Halva vantar. Passar med en vanlig fingervante under, eller som traditionella pulsvärmare. Ett garnbyte har oxå skett. Inte frivilligt, men vad ska man göra när det garn jag alltid använt får ur sortimentet hos grossisten o inte tillverkas mer? Samma superba yllekvalitet är det dock (där lär jag aldrig kompromissa). Så det blir lite annorlunda färger i år, lite mustigare än förut - till det bättre enligt mitt tycke. Att räkna om alla mönster tog sin tid under semestern, men nu rullar produktionen på.

Det kommer mera ;)

Men nu är det hem till Plommonträdet...

Ha de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar