fredag, september 07, 2007

Creative Em goes Etsy...

Fick tips om en site (Tack Therese) som var som en uppenbarelse. Det är helt otroligt vilket ställe. Checka in Etsy.com, en samlingsplats för Handgjorda saker.
De tillhandahåller enklare webbshoppar till sina Sellers, en lätt prismodell för att sälja och en jäkla massa trafik. Självklart fick jag ägna hela går kvällen åt att regga mig, regga konto på Payson, lägga upp lite smask o fix-trixa. Så nu är Creative Em på den amerikanska marknaden :). Kolla in shoppen
här
Kommer testa med illustrationerna o se hur det funkar. Det är ju lite logistik, betalningsprocesser o saker runt om grejjerna, för att inte tala om hur man bokför export (det tog minsann inte min Bokföring A kurs upp).

Självklart vore det kul att utöka o köra mössor, hattar, vantar, smycken o hela faderullan, men otroligt nog verkar jag inte ha obegränsat med tid...o Göteborgarna verkar för tillfället frysa om skallen...

See Yah!



söndag, september 02, 2007

Så bidde det September...

Oundvikligt kommer kylan, blåsten o mörkret. Regnet fanns ju tidigare, så det känns numera som en agmmal god vän.


Det var lite fint väder i går, märkte jag i min ilfart till Kreatima. Ibland är jag lite lustig. Har haft MF (MakeFritt) i helgen o drömde natten till Lördagen om att jag målade tavlor.
Inte i mina vanliga vattenlösliga tusch/akvarell färger, utan på riktigt. Direkt på duk med färg i tub.
Så till morgonkaffet lusläste jag mina målarböcker o beslutade mig för att testa att måla i akryl. Efter mina småövningar i olja har jag kommit fram till att det inte är mitt favvo sätt. Det luktar, det klibbar, jag får mer färg än på mig själv av någon konstig anledning, o det torkar aaaaldrig.

Så här är resultatet av helgens akrylövning, so far. Exprimenterar med färgpaletten, toningar o sånt. Det är verkligen helt nytt det här. Bara att måla på duk istället för papper är sjukt annorlunda. Nu gäller det bara att inte ge upp, att slutföra o prova andra metoder, dukar, penslar o tekniker i färgen.


Keep the spirit up...

Nu är det film på tv...