torsdag, oktober 30, 2008

Ett träd med grenar o sånt...

Det börjar hända något, på övervåningen i huset.


Förra helgen var det måleri-målera av väggar o tak. Det är tur att Mannen är utrustad med målarpolare - för att måla väggar - det är inte min grej. Skumt igentligen, stora tavlor är fine, men hela väggar med roller o strunt, det funkar inte alls.

Så ateljén börjar arta sig. Det schackrutiga golvet ligger på plats sedan länge (iallafall känns det så). Halva rummet är blodrött, halva rummet vitt. Inte ett spår av den gamla väggen mellan de två rummen är kvar. Förvaringen är byggd o målad. Så nu blir det slipning o målning av snickerierna i helgen. Ja, ja, det gäller ju inte bara ateljén, hela övervåningen är inte min (fast det hade varit coolt värre). Sovrummet o hallen behöver en del små piff. De två små gästrummen vart kvar, o står med sina fula målade vävtapeter bakom stängda dörrar.

Iallfall. Rött, svart o vitt blir det i aljén, o min dröm om en väggmålning mellan de två fönstrena kommer närmare o närmare. Har fixat till bilden, overhead o plastfilm är införskaffade. Nu saknas bara småpiffet i helgen o lite overheadpennor o sedan är det bara att tuta o köra.


Ha de i höstrusket!

/Emma

fredag, oktober 10, 2008

En sändning hit o en sändning dit...

Posten måste gilla mig. Sändningarna till Design And Art duggar tätt. Jag gillar Jiffypåsar o Jiffypåsar gillar mig. Torgvantarna verkar vara uppskattade. Senast igår fick jag en beställning på två par likadana. Vart lite huvudbrydd, butiken i Göteborg, som beställningen kom ifrån, hade ett par inne, så nu undrar jag om det kan vara till trillingar :)
Design and Art's Webbshop är även den uppdaterad med de nya alstrena, om än enfärgade.

Har uppdaterat Creative Em - The site med bilder på nya mössor o vantar. Jag låg lite efter i bildredigeringen o pulandet så det vart en hel del under nästan varenda kategori. Glöm inte att kika.

Mina planer att stå på Street under julmarknaden gick om intet, totalt. Först gick de i konken o vart köpta av några andra, som inte bara höjde hyran utan drog in inomhusplatserna. Det gjorde mig förbannad, rent ut sagt, så jag avbokade min plats. Någon måtta får det vara. Så nu står jag utan julmarknadsplats. Surfade runt en massa i går kväll o letade alternativ, men kom inte upp med någonting. Tips mottages tacksamt! Stockholmstrakten är ett måste....

Men i kväll är det fest, o i helgen kanske lite Hem 2008 mässa, annars sjunger grävandet på tomten hemma på sista versen innan frosten, så nog finns det att göra även i Haninge :)


Ha De!

/Emma *on the move*

torsdag, oktober 02, 2008

Hösten har kommit...

O med den en ny vinterkappa, stövlar o lite annat som kan värma själen.
Produktionen har blivit randig i år. Liksom lite roligare med ränder, lite variation i virkningen. Gör det hela lite mer unikt kanske. Torgvantarna, Sweet Half Mittens, fungerar bra i Göteborg. Kanske är det inte smällkallt än?

Mössor o vantar, enfärgade, har lagts ut på Signerat. Kolla in det här på deras site:
Signerat.


Är nöjd med bilderna som Heidi-stumpan som vanligt hjälpt mig med. Fick sitta en del o pilla för att få bort de mörka ringarna under ögonen o för att skapa en tydlig bild av vilka färger de går att få i. Det där med randigt vart för komplicerat, så i webbvärlden är det enfärgat som gäller.
Ha det i Höstmörkret!



/Emma