söndag, oktober 28, 2007

Söndag igen...

Helgen är onekligen snart över...
Efter ett litet avskedsparty för en storsvikare på jobbet i fredags förflöt lördagen i en seg dimma. Sov till o med middag på soffan under några timmar. Har helt enkelt blivit för gammal för att hänga ute till 03.

Nästa månad, mer exakt den 25/11 slår
DNA upp portarna för sin webbshop. Under samma månad annonseras det om detta i Eller interiör o Sköna hem. Annonserna har jag hjälpt till med. Blir spännande att se hur de blir i en tidningslayout. För att smygkolla på själva annonsen, kolla här, eller förresten: köp tidningen.

Nu är det dax för resten av söndagen, nu måste naglarna va snustorra, det är dax för hårtvätt o köttfärssås...

söndag, oktober 07, 2007

Long time, no see...

En hel månad sedan sist faktiskt. Man skulle kanske tro att jag latat mig lite, softat o tagit det lungt. Men icke.
Än kan jag inte yppa det jag sysslat med mest, men jag har hjälpt det eminenta Design and Art med lite saker inför November. Så stor premär då :)

Annars har produktionen stått högt i tak och i dag fottades 9 nya huvudbonader o 3 par vantar, (danke Heidi för hjälpen). Några har jag lagt ut på min lilla plats hos Etsy. Man måste ju testa den amerikanska marknaden. Resten ska under veckan skeppas till Göteborg. Alla nya bilder finns självklart på Creative Em.

Har varit gräsänka i helgen så vidare expriment i akryl har skett. Det verkar minsann bli en tavla iallafall, o en lång lista med alla nya färger, dukar, böcker o redskap jag vill ha. Det är en jäkla tur att man jobbar så man har råd med sina hobbies. Det är lite farligt, det här med att vara ensam, det märks. Eftersom mannen nu är o jagar återstår det några dagar till i ensamheten, o här sitter jag nu, vid midnatt (o har inte gått o lagt mig än) mätt på bullar som jag åt till middag (vid 22).

Inte bra...fy, fy, fy. Eller: inte mitt fel - Micke kom hem!