lördag, juli 21, 2007

En vecka o en dag av semestern...

Har gått som i ett huj...snabbt som vinden.


Rom var strålande, inte bara strålande varmt utan rent strålande på sko-fronten oxå. Vart 4 par nya skor. Vilken känsla, att knata in i en skobutik o det finns skor, vuxna sådanna, som faktiskt passar. Inget stirrande på barnavdelningen, inga sulor. Har hört att de har små fötter i Singapore oxå, hmmm... det tål att tänkas på.

En tur till Norrtälje har det även blivit, med blandat väder och ett påbörjat projekt i form av restaurering av ett gammalt 6-kantigt bord. Har slippat gammal lackyta så sandpapprena flög. Tanken är att det ska bli vitt, med mosaik på själva bordsytan. Gud vad bra jag är på att sitta still o ta det lungt, samla krafter o energi.

Såg på Oprah härom dagen om "The Secret", summa summarum var att man genom takcsamhet för vad man har , var man står och vad man åstakommit skulle göra en mer mottaglig för förändring och positiva saker. Så nu tänker jag gå runt här och vara jävligt TACKSAM för allt, så jag utstrålar den positiva energin som behövs för att dra till sig positiva förändringar. Tack! Tack! Tack!

Har hunnit klart med illustrationerna till mitt barnboksprojekt. Den ensamma katten är nu färdig skriven och färdig illustrerad. Har ägnat hela kvällen åt att scanna bilder och digitalisera dom. Men nu katten är det strax klart!
Ha De!


onsdag, juli 11, 2007

Ha ha ha...

Jag har överlevt! 3 dagar innan semestern är snart över. Över o slut! Semester, frihet, sol, inget bad, sommar, jordgubbsdrinkar, Rom, Öland, Gotland, Norrtälje, Stockholm, bilturer, barfota, skor, måla, läsa.....LEVA! Fy fan, det kan inte bli annat än bra.

Jag tänker bara njuta!
Over and Out!

måndag, juli 09, 2007

Nedräkningen börjar...

3 långa dagar kvar innan semestern börjar. Ett, två, tre - åh så långsamt det går. Det positiva är att regnet öser ner så det är inte precis som om jag missar någon sol, men ändå. Undrar hur segt 3 dagar igentligen kan gå. Som stora sega råttor, segt tugummi, segt slime, segt.....allt.

På Torsdag bär det iallafall av till Rom. Till skor, latte, hotell, mys, mat o SEMESTER. Har buffrat stålar för the Shoe time of my life, så nu gäller det att hålla tummarna för att skodrömmarna slår in.

Protypar nya hattmodeller inför hösten. Det går så där, två steg fram, ett steg bak. Som det brukar vara. Protyping innebär TÅLAMOD. Passar kanske inte riktigt ihop med trånande efter semestern. Hattarna kommer att finnas till försäljning i Göteborg, på DN'A även i höst. Har lite färgproblem oxå. Det verkar som om det stora i höst är svart o grått som basfärger, med accenter i orange/rost/röda toner. I allfall det jag lyckats söka mig fram till på diverse modetidningssiter o bloggar med koll. Inte så där super kul att jobba med, men iallafall bättre än vårens pastell-hysteri.

Nu har nästan förmiddagen på dag 1 gått...bara 2,5 kvar....