fredag, augusti 25, 2006

Nu är sommaren över på riktigt....


Nu har det regnat hela jäkla veckan. Och inte har det varit nådigt heller. Är måttligt trött på det här vädret. Det är som om naturen tar igen allt solsken som var, och då ska det vräka ner hela jäkla tiden.

Tog lite bilder på Öland. De vart riktigt bra. Se här -->

Inte har jag lyckats få tag i några nya återförsäljare. Jag vet, envishet är det som gäller, aldrig ge upp och alla andra smaskiga plattituder. Men ibland blir man faktiskt matt av hela grejjen.

Ingen som känner någon, som känner någon, som vet någon ???

I brist på annat ska jag smita från jobbet nu och handla lite smaskiga färgpennor. Lite uppmuntran till mig själv och en ny figur jag skissat på...

Trevlig Helg!

fredag, augusti 18, 2006

Lite uppehåll

Nu har det regnat mest hela veckan. Inte för att det gör så mycket, när man har börjat jobba o vardagen åter har svept sin grå filt runt en. Men ändå. Sol gör en glad, sol gör en lycklig.

Så jag drar till solen på Öland ytterligare en sväng nu i eftermiddag. Ska bara hem o packa bilen, hämta mannen o min nya kamera. Sen blir det åka av.....

Ska se om jag lyckas få till det där med kameran, fotta lite egna bilder....vi får se hur det går....

Öland here I come...

tisdag, augusti 15, 2006

Efter semestern...

Man får liksom lite nya tag, lite nytt nu jävlar anamma, lite mer kreativitet, lite mer lust när man är utvilad.

Så jag har försökt beställa visitkort. Att vissa saker, som borde vara enkla, kan ge en så mycket huvudvärk. Det är helt fantastiskt vad företag kan vara puckade. Hur svårt det kan vara att leverera det som beställts, inte dubbelt så mycket, inte dubbla fakturor och kort som ser helt fasansfulla ut. Det är så man kan bli matt. Men jag ger mig inte, jag har reklamerat och precis hittat ett annat visitkortsföretag som faktiskt är riktigt trevliga. Det gäller att minnas att alla inte är idioter, det är bara en del.

Har mailat en del potentiella återförsäljare, så nu gäller det att hålla tummarna.....och hoppas på att någon nappar......

Slänger med en ny ny bild så länge...

måndag, augusti 14, 2006

Slut Sommrat!

Så var sommaren slut, eller iallafall semestern. Det gick i en jäkla fart. Parprikorna klarade inte att aklimatisera sig runt om i södra Sverige, men ett par små fina, gröna historier vart det iallafall.

Svettigt, soligt och alldeles underbart har det varit. Och en hel del nya smycken vart det. Tackar till Heidi för nya fotton, min ständiga fotograf o vän! Belöningen för det, o födelsedagen som var ser ni här brevid.

Om du har vägarna förbi Street sista helgen i September, på smyckes marknaden, så titta in till mig.

See yah!